Reţeaua de apă a Spitalului Judeţean Călăraşi intră în reparaţii capitale

Print Friendly, PDF & Email

 foto spitalÎn, cel mult, două luni de zile, conducerea Consiliului Judeţean  va demara ample lucrări de reparaţii la reţeaua de alimentare cu apă, canalizare şi la  sistemul de energie termică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi. Această investiţie va fi demarată  şi cu sprijinul societăţii Tenaris, care va oferi o sponsorizare consistentă, în baza căreia, va fi oferită cantitatea necesară de ţeavă, pentru reabilitarea  întregului sistem de aducţiune din spital.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu a dat asigurări că,  în maxim o lună şi jumătate, va începe investiţia. ,,După cum cunoaşte toată lumea, am avut o colaborare cu  Tenaris, care aducea o cantitate consistentă de ţeavă, ca sponsorizare, pentru  Spitalul Judeţean. Iniţial, noi alocasem banii pentru manoperă, pentru pompe şi pentru instalaţia termică, aşa încât, împreună cu ei, să putem face o reparaţie capitală a reţelei de alimentare cu apă, canalizare şi a instalaţiei termice a spitalului. Se încurcaseră un pic lucrurile, din cauza discuţiilor apărute în spital, cu ceva timp în urmă, iar cei de la Tenaris n-au mai vrut să facă sponsorizarea, considerând că, acolo sunt nişte lucruri în neregulă. Era o sponsorizare destul de serioasă, în jur de  trei  miliarde de lei vechi. Dar, în aceste zile, am reluat discuţiile pe această temă şi am primit asigurări de la directorul general  al societăţii Tenaris că, în maxim o lună şi  jumatate, vom primi cantitatea de ţeavă necesară pentru a demara lucrările de reparaţii capitale, pe care dorim să le realizăm”, a spus Răducu Filipescu.

Please enter banners and links.

Next Post

885 de absolvenți, în evidenţa AJOFM Călăraşi

mar iul. 30 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Până la data curentă, un număr de 885 absolvenţi ai unei forme de învăţământ promoţia 2013 s-au înregistrat ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi. Dintre aceştia, 4 au absolvit învăţământul profesional, 844 […]