Reabilitarea termică a blocurilor, temă de discuţie la ADR SUD Muntenia

Print Friendly, PDF & Email

Miercuri, 13 martie, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a avut loc seminarul de informare a potenţialilor beneficiari de fonduri Regio, destinate reabilitării termice a blocurilor.

Dată fiind adresabilitatea fondurilor, la eveniment au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, de la nivelul municipiilor reşedinţă de judeţ din regiunea Sud Muntenia, aceştia fiind informaţi asupra oportunităţilor de finanţare nerambursabilă din cadrul Axei prioritare 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.2 „Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe”, precum şi despre completările aduse Ghidului solicitantului.

Având in vedere termenul limita de finalizare a investiţiilor finanţate in cadrul acestui program – 31 iulie 2015, scopul evenimentului a fost acela de veni in sprijinul potenţialilor beneficiari în vederea depunerii şi implementării eficiente a proiectelor, o atenţie deosebita fiind acordata modului de completare corecta a cererilor de finanţare.

Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe, prin reabilitarea unor blocuri/scări de blocuri ce au fost construite în baza unor proiecte elaborate în perioada 1950 – 1990, reprezintă atât obiectivul Domeniului major de intervenţie 1.2, cat si al administratiilor publice locale din municipiile resedinta de judet.

Please enter banners and links.

Next Post

Direcţiile Județene pentru Cultură vor fi desfiinţate

joi mart. 14 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱După modelul desfiinţarii Caselor de Sănătate şi a Direcţiilor de Sănătate Publică, intră pe lista economisirii banilor de la buget şi Direcţiile Județene pentru Cultură și Patrimoniu Național Cultural. Aşa sună, momentan, un proiect de lege care vrea să desfiinţeze actualele direcţii şi să lase […]