Vasile Iliuţă, preşedintele PDL Călăraşi susţine moţiunea lui Vasile Blaga

blagaIliuță îl susține pe Blaga. Semnalul a fost dat astăzi în cadrul organizaţiei PDL Călăraşi, în ceea ce priveşte susţinerea uneia dintre cele 3 moţiuni depuse pentru preşedinţia partidului la nivel naţional: a lui Vasile Blaga, a Elenei Udrea şi a Monicăi Macovei.

Preşedintele interimar PDL Călăraşi, Vasile Iliuţă a declarat că a semnat moţiunea lui Vasile Blaga, acesta fiind prezent astăzi în campanie internă, la Călăraşi.

„Aceasta este decizia mea! Ceilalţi 80 de delegaţi din organizaţia PDL Călăraşi, care vor vota în 23 martie, la Bucureşti, preşedintele partidului, au libertatea să voteze pe cine doresc dintre cei trei.”, a spus deputatul Vasile Iliuţă.

La rândul său, Vasile Blaga a precizat că votul din acest an, din sânul partidului, va fi unul liber:”Nu vor mai exista presiuni ca în 2011, şi voi, membrii PDL ştiţi la ce mă refer. Nu veţi mai fi obligaţi să fotografiaţi buletinul de vot, nu vor mai exista camere asupra voastră, vor fi alegeri libere în partid. Eu rămân în PDL şi dacă pierd, iar din acest partid nu plec decât acasă!”, a spus Blaga, la întâlnirea cu membrii de partid din Călăraşi.

De remarcat că, întâlnirea organizată la Călăraşi de Vasile Blaga pentru prezentarea moţiunii a fost una transparentă, faţă de cea a Elenei Udrea, deoarece discuţiile cu membrii de partid s-au purtat în prezenţa presei, întrebările puse de aceştia, unele uşor incomode, nefiind ascunse în spatele uşilor închise.

Alături de Vasile Blaga s-au aflat secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, deputatele Raluca Turcan şi Andreea Paul Vass, şi europarlamentarul Traian Ungureanu.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Reabilitarea termică a blocurilor, temă de discuţie la ADR SUD Muntenia

mie mart. 13 , 2013
Miercuri, 13 martie, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a avut loc seminarul de informare a potenţialilor beneficiari de fonduri Regio, destinate reabilitării termice a blocurilor. Dată fiind adresabilitatea fondurilor, la eveniment au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, de la nivelul municipiilor reşedinţă de judeţ din regiunea […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!