Raluca Surdu salută alegerea în funcția de președinte PNL, a Alinei Gorghiu

Print Friendly, PDF & Email

Deputatul PNL, Alina Gorghiu, participa la audierea ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, la Comisia parlamentara de ancheta pentru verificarea sumelor cheltuite de acest minister pentru organizarea "Zilei Tineretului'", in BucurestiÎntr-o postare pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/raluca.surdu.1, deputata Raluca Surdu o felicită pe colega sa Alina Gorghiu proaspăt aleasă în funcția de președinte al Partidului Național Liberal: ”Salut alegerea colegei mele Alina Gorghiu ca președinte al PNL, fapt pentru care o felicit, încurajez și susțin pe mai departe! Cu această ocazie îmi vin în minte vorbele unei mari doamne a politicii, Margaret Thatcher, care, la instalarea ca prim-ministru, îl cita pe Sf. Francisc de Assisi: „Acolo unde este neînțelegere, să aducem armonie. Acolo unde este greșeală, să aducem adevăr. Acolo unde este îndoială, să aducem credință. Acolo unde este disperare, să aducem speranță (…) Acum avem treabă de făcut”. Mult succes, Alina!”.

Pentru cititorii noștri, deputata Colegiul uninominal 5 Călărași a ținut să adauge următoarele: ”Prin rezultatul votului pentru președinte, PNL a confirmat că a înțeles să pornească pe o direcție care vine în întâmpinarea așteptărilor unei mari părți a electoratului. O asigur pe Alina de întreaga mea susținere și contribuție pentru ducerea la îndeplinire a unui mandat dificil. Avem în față perspectiva unei primeniri și întineriri a clasei politice, avem a contribui la împlinirea angajamentelor luate de fostul președinte al PNL, președintele ales al României, domnul Klaus Iohannis. Avem a gândi și construi în perspectiva alegerilor din 2016. Alina Gorghiu este un om de partid, un om de construcție, un tânăr bun profesionist. Invit pe toți cei care au ceva de spus și se regăsesc în valorile PNL să se implice și să ni se alăture. Contribuția înseamnă acțiune. Împreună. Facem. Bine.”

Please enter banners and links.

Next Post

Moş Crăciun a venit cu daruri la toţi copiii din centrele de plasament din judeţul Călăraşi

sâm dec. 20 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Finalul acestei săptămâni a fost unul cu multe surprize pentru toţi beneficiarii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului(DGASPC) din Călăraşi. Moş Crăciun a venit cu daruri pentru toţi copiii aflaţi în centrele de plasament şi în grija asistenţilor maternali precum şi pentru toate […]