Consilierii locali au fost colindaţi de un grup de copii talentaţi

DSC_3657DSC_3658În după amiaza zilei de joi, 18 decembrie, a avut loc ultima ședință ordinară a Consiliului Local din anul 2014, unde au fost   puse în dezbatere 18 proiecte. În mijlocul consilierilor locali s-a aflat şi un grup de copii talentați, în frunte cu Denisa Şerban ce a cântat câteva din frumoasele colinde româneşti. După ce au fost aprobate în unanimitate toate proiectele de hotărâre, aflate pe ordinea de zi, consilierii locali au primit mulțumiri din partea primarului Daniel Ștefan Drăgulin pentru activitatea depusă în sprijinul comunității călărășene pe parcursul anului 2014.

”Vreau să vă mulțumesc în numele meu, în numele colegilor mei viceprimari, Marius Dulce și Virgil Dumbravă, dar și în numele celor din aparatul de specialitate al Primăriei Călărași pentru obiectivitatea și responsabilitatea cu care ați aprobat proiectele de hotărâre pe care noi vi le-am supus dezbaterii în acest an. Nimic nu s-ar fi făcut în ultimele 12 luni, dacă nu erați dumneavoastră, sunt bucuros că nu s-a simțit culoarea politică nici în 2014, în acest for, și că ați înțeles, fiecare dintre dumneavoastră, că sunteți aleșii comunității și tot ce faceți e să veniți în sprijinul ei”, a declarat primarul Daniel Drăgulin, la finalul ședinței Consiliului Local Călărași.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Raluca Surdu salută alegerea în funcția de președinte PNL, a Alinei Gorghiu

vin dec. 19 , 2014
Într-o postare pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/raluca.surdu.1, deputata Raluca Surdu o felicită pe colega sa Alina Gorghiu proaspăt aleasă în funcția de președinte al Partidului Național Liberal: ”Salut alegerea colegei mele Alina Gorghiu ca președinte al PNL, fapt pentru care o felicit, încurajez și susțin pe mai departe! Cu această […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!