Moş Crăciun a venit cu daruri la toţi copiii din centrele de plasament din judeţul Călăraşi

2014-12-18 11.08.44Finalul acestei săptămâni a fost unul cu multe surprize pentru toţi beneficiarii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului(DGASPC) din Călăraşi. Moş Crăciun a venit cu daruri pentru toţi copiii aflaţi în centrele de plasament şi în grija asistenţilor maternali precum şi pentru toate persoanele instituţionalizate. În fiecare centru social au fost împodobit bradul şi s-au făcut pregătiri pentru întîmpinarea sărbătorilor. Copiii din centrele de plasament au susţinut cântece, colinde şi poezii în faţa lui Moş Crăciun care, la rândul său, le-a oferit daruri alese. Şi la sediul DGSAPC a venit Moş Crăciun. El i-a întâmpinat pe copiii defavorizaţi din Călăraşi. Cei 15 prichindei de la clasa pregătitoare ,,Buburuzele” din cadrul Liceului Danubius şi alţi 23 de elevi de etnie romă din Călăraşi l-au colindat pe Moş Crăciun şi au fost răsplătiţi cu dulciuri şi fructe. În acest an, conducerea DGSAPC Călăraşi a a pregătit 960 de pachete ce a fost dăruite atât copiilor cât şi tuturor persoanelor aflate în grija instituţiei. Directorul DGASPC Doiniţa Nicolae a dorit să adreseze, la final de an, câteva cuvinte frumoase.

,,Tuturor angajaţilor şi colaboratorilor instituţiei noastre le doresc multă sănătate şi împliniri sufleteşti. Iar beneficiarilor noştri le urez mult noroc, şi tot binele pe care eu îl doresc propriei mele familii! La Mulţi Ani şi un An Nou mai bun!”- Doiniţa Nicolae, director DGASPC.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

“Magia Crăciunului”, un spectacol deosebit realizat de copiii şi tinerii cu dizabilităţi din Călăraşi

sâm dec. 20 , 2014
Vineri, 19 decembrie, pe scena sălii de spectacole ,,Barbu Ştirbei” din cadrul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, a avut loc un spectacol inedit, realizat de copii şi tineri deosebiţi, membrii Asociaţiei de Sprijin pentru Copii cu Handicap Fizic România(ASCHFR) –Filiala Călăraşi. Prin dans, cântec poezie şi ritmuri de colinde aceşti tineri […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!