Rabla 2013: cele mai putine tichete distribuite în județul Călărași

Print Friendly, PDF & Email

RablaColectorii din Vâlcea, Gorj, Sibiu şi Alba au primit cele mai multe tichete în cadrul Programului „Rabla”, în timp ce cele mai puţine vouchere au fost în Ialomiţa, Călăraşi şi Vaslui, potrivit datelor furnizate de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Administraţia Fondului pentru Mediu a finalizat distribuirea celor 17.000 de tichete valorice alocate persoanelor fizice în cadrul Programului „Rabla” 2013, informeaza www.mediafax.ro.

Potrivit datelor centralizate, în Bucureşti au fost distribuite colectorilor 1.040 de tichete.

Pe primele locuri însă în topul judeţelor unde au fost solicitate şi repartizate cele mai multe tichete se află Vâlcea – 1.485, Gorj – 1.372, Sibiu – 1.299 şi Alba – 1.244.

În schimb, în mai multe judeţe, colectorii figurează doar cu tichetele primite iniţial (în prima etapă au fost distribuite un sfert din cele 17.000 de vouchere). Astfel, în Ialomiţa au fost repartizate doar 35 de tichete, în Călăraşi – 36, în Vaslui – 48, în Mehedinţi – 62, în Harghita – 72, în Olt (unde a fost validat un singur colector cu un singur punct de lucru, la Slatina) – 74, în Neamţ – 91, în Iaşi – 108, în Braşov – 130, iar în Prahova – 180.

Anul acesta, în cadrul Programului „Rabla”, în prima etapă, au fost distribuite 25 la sută din numărul total de tichete destinate persoanelor fizice, în funcţie de numărul maşinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judeţene, conform statisticilor realizate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor.

Consumarea tichetelor primite iniţial a fost condiţia obligatorie pentru depunerea unei cereri de suplimentare de către colectori, aceştia putând primi maxim 200 de noi tichete la fiecare cerere.

În perioada 19 – 21 iunie 2013, în funcţie de cererile depuse de colectori şi de deconturile făcute de aceştia, Administraţia Fondului pentru Mediu a distribuit toate tichetele alocate persoanelor fizice şi a publicat pe site-ul instituţiei (www.afm.ro) situaţia distribuirii tichetelor pe fiecare colector. Decizia a fost luată pentru a elimina orice suspiciune cu privire la modul de distribuire a acestora, precizează AFM.

Please enter banners and links.

Next Post

Ecoaqua Călărași bulversată de greutăţi financiare

lun iun. 24 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Aşa cum arată Raportul de activitate al  societăţii EcoAqua, pe anul 2012, se poate spune că acest agent economic, al cărui acţionar principal este Consiliul Judeţean Călărăşi, nu are o bună situaţie financiară. S.C. EcoAqua S.A., singurul operator economic ce asigură alimentarea cu apă şi […]