PSD și-a stabilit directorul la Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

ion neaguÎn plină perioada de alegeri interne, P.S.D. Călăraşi nu uită să îşi numească oamenii în funcţiile de directori ai instituţiilor deconcentrate judeţene. Conform algoritmului stabilit în U.S.L. Călăraşi a venit rândul desemnării directorului de la Agenţia pentru Protecţia Mediului.

Acesta nu a fost propus din rândul „noii generaţii” de politicieni, lansate de P.S.D. Călăraşi, bună de scos în faţa publicului, dar încă „necoaptă” pentru funcţii administrative, fiind preferată o persoană cu experienţă: Ion Neagu.

Fost prefect al judeţului Călăraşi, în anii ’95, Ion Neagu a candidat în 2008, fără succes, la funcţia de senator de Călăraşi din partea P.S.D. . Nu i-a ieşit, în schimb, a reuşit “să prindă” în vara anului 2009 postul de comisar şef la Gardă de Mediu Călăraşi. Nu a avut prea mult noroc nici aici, fiind nevoit să renunţe, după trei luni, la funcţia respectivă, din cauza ruperii protocolului de guvernare dintre P.S.D. şi P.D.L.

A fost repede “recuperat” de Consiliul Judeţean Călăraşi, fiind numit, în 2010, director al Direcţiei Judeţene de Administrare a Domeniului Public şi Privat Călăraşi, reuşind să stea în funcţia respectivă o perioadă de 2 ani, până când preşedintele Filipescu a hotărât desfiinţarea direcţiei, care nu a dat rezultatele prognozate în momentul creerii acesteia.

Cine ştie? Poate de data asta va avea noroc şi va sta mai mult în această funcţie, scutindu-şi, astfel, colegii de partid să îi caute un nou post de director.

Please enter banners and links.

Next Post

Directorul Ambulanței Călărași cercetat în stare de libertate

joi mart. 28 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În urmă cu puțin timp, instanța a hotărât ca Dragoș Alecu să fie cercetat în stare de libertate. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, în urma acțiunii întreprinse de DGA, miercuri dimineață  la sediul Ambulanței Călărași. Chiar dacă propunerea Parchetului a fost de […]