Directorul Ambulanței Călărași cercetat în stare de libertate

instanta AlecuÎn urmă cu puțin timp, instanța a hotărât ca Dragoș Alecu să fie cercetat în stare de libertate. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, în urma acțiunii întreprinse de DGA, miercuri dimineață  la sediul Ambulanței Călărași.

Chiar dacă propunerea Parchetului a fost de arestare preventivă pentru 29 de zile, instanța a decis ca Dragoș Alecu să nu fie arestat.

Conform declarației purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, Purcărea Xenofonte, procurorii acestei instituţii, cu sprijinul lucrătorilor DGA şi SRI instrumentează, în prezent, un dosar penal în care sunt implicati mai mulţi angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă Călărași, dar şi managerul acestei instituţii, Dragoş Alecu.  Acesta este cercetat pentru abuz de serviciu, asocierea in vederea săvârşirii unor infracţiuni şi divulgarea de informaţii nedestinate publicului în perioada 2011-2013. Managerul Serviciului de Ambulanţă mai este suspectat şi de trucarea examenelor de ocupare a unor posturi în cadrul instituţiei .

 

Please enter banners and links.

Next Post

Dunărea a luat bătaie de la „rivala„ Victoria Chirnogi!

joi mart. 28 , 2013
Călărășenii sunt înghețați de două etape. Dunărea nu mai reușește să-și revină. În ce-a de-a III-a rundă din retur, echipa lui Virgil Bogatu s-a făcut de râs la Chirnogi în fața unei formații de la țară dar cu jucători ambițioși. În partida jucată sâmbătă 23 martie, fotbaliștii Dunării au reușit […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!