PSD-iştii călărăşeni şi-au ales preşedintele pe municipiu

PSD conferintaMiercuri, 1o septembrie, a avut loc Conferinţa Municipală a PSD, pentru alegerea preşedintelui organizaţiei municipale Călăraşi.

Fără emoţii şi cu unanimitate de voturi a fost ales Marius Dulce, viceprimar al municipiului Călăraşi, din 2012.

La Conferinţă au participat peste 200 de delegaţi care şi-au ales preşedintele pe următorii 4 ani.

Invitaţii de la partidele aflate în alianţă cu PSD au fost: Virgil Dumbravă (PC) şi Nicolae Cuţăr (UNPR).

În unanimitate a fost votat noul preşedinte, în persoana lui Marius Dulce, cel care a asigurat interimatul timp de aproximativ două luni.

Unul dintre discursurile appreciate, de către membrii PSD, a fost cel al lui Răzvan Meseşeanu care i-a sfatuit pe cei doi preşedinti, municipal şi judeţean, să fie mult mai curajoşi şi bătăioşi pentru a putea să spargă “zidul filipescian”. Tot Meseşeanu a declarat: ” Aş vrea ca valul de tineri care a venit către PSD, în ultima vreme, să spună tuturor, oriunde ar merge, în această ţară, că au facut şcoala politică a lui Cristodor sau a lui Dulce, aşa cum eu spun că am facut şcoala lui Tărăcilă.”

Marius Dulce, presedinte PSD CalarasiProaspătul preşedinte ales, Marius Dulce, le-a transmis membrilor săi următorul mesaj:

“Organizaţia Municipală PSD este cea mai puternică organizaţie politică din Călăraşi.Ca preşedinte, voi încerca să păstrez acelaşi spirit de echipă, de familie. S-a muncit mult, în această perioadă, şi ne aşteaptă un drum şi mai anevoios pe care îl vom parcurge cu fruntea sus. Victor Ponta – preşedinte, este ţinta noastră, în acest moment, iar acest lucru va fi posibil pentru că Organizaţia Municipală PSD  a fost, este şi va rămâne o forţă politică.”

 

Please enter banners and links.

Next Post

Stop luptei de acasă!

joi sept. 11 , 2014
”Am datoria ca mamă și reprezentant în Parlamentul României să transmit mai departe mesajul organizației Salvați Copiii România: STOP LUPTEI DE ACASĂ! Acest demers are menirea de a trage un semnal de alarmă față de violența fizică și verbală asupra copiilor căreia îi cad victime copii și părinți deopotrivă, o problemă socială în faţa […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!