În comuna Al. Odobescu, va fi inaugurat un punct de prim ajutor, prin Proiectul PAZI

ekg portabilIn luna februarie a acestui an, Crucea Rosie Romana a demarat PROIECTUL PAZI ( Prim Ajutor pentru Zone Indepartate), proiect ce se desfasoara la nivel national. Acesta consta in infiintarea de puncte de prim ajutor PILOT, cate unul in fiecare judet. De dotarea cu materiale si aparatura medicala de prim ajutor de baza s-a ocupat Crucea Rosie Română, sediul central, fiecare dintre aceste puncte urmand a fi dotate cu aparatura si consumabile, in valoare de 134.000 lei. Punctele de prim-ajutor vor avea, printre altele, un kit pentru EKG portabil. In momentul de fata, este singurul aparat pentru EKG PORTABIL MINI (de buzunar) din judet!

Vineri, 12 septembrie, incepand cu ora 13, acest punct de prim-ajutor va fi inaugurat in comuna Alexandru Odobescu, informează Aura Giurca, director Crucea Rosie Calarasi.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

PSD-iştii călărăşeni şi-au ales preşedintele pe municipiu

joi sept. 11 , 2014
Miercuri, 1o septembrie, a avut loc Conferinţa Municipală a PSD, pentru alegerea preşedintelui organizaţiei municipale Călăraşi. Fără emoţii şi cu unanimitate de voturi a fost ales Marius Dulce, viceprimar al municipiului Călăraşi, din 2012. La Conferinţă au participat peste 200 de delegaţi care şi-au ales preşedintele pe următorii 4 ani. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!