Principesa Maria va vizita edificiile care amintesc de prezența Casei Regale, la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Miercuri, 27 septembrie 2017, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu va primi vizita Alteței Sale Regale, Principesa Maria, în Episcopia Sloboziei și Călărașilor.

În prima parte a vizitei, Principesa Maria se va întâlni cu reprezentanții autorităților centrale, județene și locale din municipiul Călărași.

După întrevederea de la primărie, Principesa Maria va vizita edificiile istorice și culturale ale municipiului Călărași, care amintesc de prezența Casei Regale la Călărași.

Principesa Maria va face un popas la Slobozia, unde începând cu ora 15:40, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu o va întâmpina pe Alteța Sa Regală la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Slobozia.

Programul zilei va continua cu vizita la Centrul Eparhial, pentru discuțiile oficiale, apoi delegația va merge la Biserica Paraclis Episcopal „Sfântul Mare Mucenic Mina” din curtea reședinței chiriarhale.

          Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

DJ 411 și DJ 403 vor fi reabilitate prin PNDL

mar sept. 26 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Luni, 25 septembrie a.c, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a semnat contractele de finanțare pentru Programul național de dezvoltare locală – Subprogramul infrastructură la nivel județean- domeniul construirea, modernizarea și reabilitarea drumurilor județene, drumuri de […]