Primarul Drăgulin a oficiat o…cununică

Print Friendly, PDF & Email

nunta de aurGreșeala din titlu nu ne aparține, ci așa apare scris în comunicatul remis de Biroul de Presă al Primăriei Călărași. Mai multă atenție la redactarea comunicatelor de presă, a literelor care apar – în plus- în textul de față, dar și a punctuaţiei, uneori, lipsă.

“Luni, 10 iunie, primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin a oficiat simbolic cununică civila a patru cupluri de pensionari ce au aniversat 50 de ani de casnicie, evenimentul s –a desfasurat la sediul Clubului pensionarilor din Calarasi.  Cele patru cupluri sunt formate din Oprea Ion si Oprea Maria, Farin Dumitru si Farin Steliana, Iancu Gheorghe si Iancu Madia si  Miclea Constantin si Miclea Ioana care, cu emotia unor tineri casatoriti si intelepciunea maturitatii dobandite pe parcursul vietii in doi au spus din nou „da” in fata ofiterului de stare civila.

Evenimentul a continuat si cu o slujba oficiata de doi preoti.

„Este un moment emotionant pentru noi toti sa avem in fata exemple de oameni care au reusit sa atinga 50 de ani de viata impreuna. Exemple de oameni care au reusit sa se dedice unul altuia, sa isi creasca copiii si nepotii imprimandu-le valori morale reale. Cu respect si admiratie le urez „casa de piatra” si la multi ani!” Daniel Stefan Dragulin.”

Biroul de presa

Please enter banners and links.

Next Post

Copiii de la Asociaţia ,,Noi orizonturi“ au obţinut medalii la Jocurile Naţionale “Special Olympics”

joi iun. 13 , 2013
Patru copii, de la Asociația ,,Noi orizonturi” din Călăraşi, s-au clasat pe podium, la Jocurile Naţionale “Special Olympics”, organizate în perioada 31 mai – 3 iunie, la Cluj-Napoca. Competiţia a fost organizată de  Fundaţia “Special Olympics” România şi Ministerul Educaţiei Naţionale. La diferitele discipline ale acestor jocuri au participat 263 […]