Primarul comunei Modelu, Gheorghe Dobre, l-a premiat și felicitat pe Paraschiv Purcărea, primul concetățean care a atins centenarul

La împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani, Paraschiv Purcărea, din comuna Modelu a fost felicitat, personal, de primarul Gheorghe Dobre, astăzi, 16 noiembrie.
Longevivul sărbătorit a primit, la domiciliu, vizita primarului comunei Modelu, care l-a felicitat cu ocazia atingerii centenarului, i-a urat multă sănătate și l-a premiat cu suma de 2500 de lei, aprobată prin Hotărâre de Consiliu Local.

,,De când sunt în fruntea comunei, și mă aflu la al 5-lea mandat, este pentru prima dată când am onoarea să felicit un locuitor al comunei noastre, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. Am dorit să îi organizăm domnului Paraschiv Purcărea un moment festiv, i-am oferit flori, un tort și suma de 2.500 de lei, fiind susținut, în demersul meu, de colegii din Consiliul Local, care au aprobat hotărârea.
Îi dorim, domnului Purcărea, multă sănătate și să se bucure, cât mai mulți ani, de zile senine, alături de cei dragi! La mulți ani!”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Membrii Clubului Interact vă așteaptă, alături de ei, la acțiunea caritabilă: ,,Christmas for everyone”

Dum dec. 10 , 2023
Clubul Interact Călărași, format din elevi ai claselor IX – XII, vă așteaptă să îl susțineți în inițiativa de a fi aproape de 25 de copii, ce provin din familii defavorizate. Donațiile acceptate sunt: haine, rechizite, alimente perisabile, produse de igienă. De asemenea, va fi montată și o căsuță de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!