Membrii Clubului Interact vă așteaptă, alături de ei, la acțiunea caritabilă: ,,Christmas for everyone”

Clubul Interact Călărași, format din elevi ai claselor IX – XII, vă așteaptă să îl susțineți în inițiativa de a fi aproape de 25 de copii, ce provin din familii defavorizate.
Donațiile acceptate sunt: haine, rechizite, alimente perisabile, produse de igienă.
De asemenea, va fi montată și o căsuță de donații.
Sunteți așteptați joi, 14 decembrie, și vineri, 15 decembrie, între orele 16.00 – 21.00, la Florăria Momenti Felici, de pe strada Mușețelului, nr. 41, pentru a achiziționa produse handmade și dulciuri, banii strânși fiind donați acestei nobile cauze, ce își propune ca Moș Crăciun să fie darnic cu cei 25 de copilași.

Membrii clubului Interact au dorit să transmită următorul mesaj:

,,Vă așteptăm la cel mai festiv târg de Crăciun, în perioada 14-15 decembrie, care are o cauză caritabilă! Vom avea ciocolată caldă, decorațiuni de Crăciun, colinde, toate într-o atmosferă de sărbătoare.
Acest târg este unul caritabil cu ocazia evenimentul “Christmas for everyone” organizat de clubul Interact. Sperăm să veniți, în număr cat mai mare, pentru a dona pentru cei 25 de copii din familiile defavorizate, din comuna Alexandru Odobescu.
Donații acceptate: haine, rechizite, alimente perisabile, produse de igienă. De asemenea, vom avea și o căsuță de donații.
Tot la acest târg veți putea achiziționa produse handmade și dulciuri pentru a susține cauza noastră.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Președintele PNL Călărași: Le reamintesc colegilor noștri de coaliție, că domnul prefect, Valentin Barbu, a tratat pe toți primarii, în mod egal

sâm dec. 16 , 2023
Organizația județeană a PNL Călărași a organizat vineri, 15 decembrie, o conferință de presă, în cadrul căreia s-a pus accentul pe ședința de îndată, ținută la Consiliul Județean Călărași, pentru repartizarea sumelor din fondul constituit în procent de 6% din impozitul pe venit încasat suplimentar la bugetul de stat pe […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!