Primăria Municipiului Călărași a început campania ,,Străzi bune pentru oraș”

Vremea bună de la începutul lunii noiembrie a permis Primăriei municipiului Călărași să continue asfaltarea străzilor. Într-o postare pe pagina oficială de facebook a instituției, primarul Marius Dulce a anunțat începerea asfaltării a noi drumuri din municipiu:
,,Am început asfaltarea pe strada Bobâlna din cartierul Ceremag, o zonă care necesita intervenția promptă a administratiei locale. Lucrăm la asfaltarea străzii, dar și a celorlalte drumuri de pământ aflate în municipiu.
Pe strada Stadionului din zona Farfuria s-au desfășurat lucrări de montare a bordurilor, cu turnarea asfaltului.
Nu neglijăm nici celelalte zone! Vom ajunge cu lucrările și în cartierele Măgureni și Mircea Vodă.”, a declarat Marius Dulce.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ștefan Stan: ,,Redarea demnităţii profesionale personalului medical şi stoparea exodului medicilor sunt priorități ale Guvernului PNL”

sâm nov. 7 , 2020
Ștefan Stan, președintele executiv al Tineretului Național Liberal Călărași, candidează pentru funcția de deputat în alegerile parlamentare din 6 decembrie. Ștefan Stan este, în primul rând, un tânăr antreprenor în domeniul serviciilor medicale, care tot timpul a venit în contact cu pacienții, identificând problemele și necesitatea de îmbunătățire constantă a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!