Ștefan Stan: ,,Redarea demnităţii profesionale personalului medical şi stoparea exodului medicilor sunt priorități ale Guvernului PNL”

Print Friendly, PDF & Email

Ștefan Stan, președintele executiv al Tineretului Național Liberal Călărași, candidează pentru funcția de deputat în alegerile parlamentare din 6 decembrie. Ștefan Stan este, în primul rând, un tânăr antreprenor în domeniul serviciilor medicale, care tot timpul a venit în contact cu pacienții, identificând problemele și necesitatea de îmbunătățire constantă a acestor servicii. S-a ghidat după principiul conform căruia serviciile medicale de calitate reprezintă și o formă de respect arătat seniorilor.
”Garantarea accesibilităţii reale la serviciile medicale şi a calităţii actului medical, finanţarea adecvată şi administrarea eficientă a resurselor în domeniul sanitar, redarea demnităţii profesionale personalului medical şi stoparea exodului medicilor prin integrarea tinerilor specialişti în reţeaua de sănătate naţională sunt priorități ale Guvernului PNL. De aceea, și în Parlamentul României este nevoie de o majoritate liberală pentru o stabilitate legislativă concretă, pe care o vom obține în 6 decembrie, cu sprijinul românilor și, implicit, al călărășenilor.” – Ștefan Stan, candidat PNL pentru Camera Deputaților.