Ștefan Stan: ,,Redarea demnităţii profesionale personalului medical şi stoparea exodului medicilor sunt priorități ale Guvernului PNL”

Print Friendly, PDF & Email

Ștefan Stan, președintele executiv al Tineretului Național Liberal Călărași, candidează pentru funcția de deputat în alegerile parlamentare din 6 decembrie. Ștefan Stan este, în primul rând, un tânăr antreprenor în domeniul serviciilor medicale, care tot timpul a venit în contact cu pacienții, identificând problemele și necesitatea de îmbunătățire constantă a acestor servicii. S-a ghidat după principiul conform căruia serviciile medicale de calitate reprezintă și o formă de respect arătat seniorilor.
”Garantarea accesibilităţii reale la serviciile medicale şi a calităţii actului medical, finanţarea adecvată şi administrarea eficientă a resurselor în domeniul sanitar, redarea demnităţii profesionale personalului medical şi stoparea exodului medicilor prin integrarea tinerilor specialişti în reţeaua de sănătate naţională sunt priorități ale Guvernului PNL. De aceea, și în Parlamentul României este nevoie de o majoritate liberală pentru o stabilitate legislativă concretă, pe care o vom obține în 6 decembrie, cu sprijinul românilor și, implicit, al călărășenilor.” – Ștefan Stan, candidat PNL pentru Camera Deputaților.

Material publicat la comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași
Executat de: SC AMG MEDIA NEWS SRL
CUI Mandatar 11200025

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Dragoș Coman: ,,Este pentru prima dată când o echipă formată din 10 tineri stă în fața dumneavoastră și a electoratului, pentru a demonstra că este momentul schimbărilor”

sâm nov. 7 , 2020
Dragoș Coman, secretar de stat în Ministerului Tineretului și Sportului, candidează, din partea PNL Călărași, pentru Camera Deputaților, în alegerile din 6 decembrie. Crede foarte mult în echipa din care face parte și este de părere că aceasta poate demonstra că e momentul schimbărilor. ”Ceea ce doresc să transmit este […]