Cristian Iorga: “Sunt promotorul digitalizării tuturor instituțiilor publice”

Cristian Iorga, locul 2 pe lista de candidați a PNL Călărași pentru Senatul României, reprezintă o figură nouă în politică. Face parte din cea mai tânără și entuziastă echipă de candidați pentru Parlamentul României și își dorește ca județul Călărași să se dezvolte prin tehnologie.
“Sunt promotorul digitalizării tuturor instituțiilor publice. Țelul este ca plata taxelor și impozitelor, completarea formularelor, depunerea declarațiilor către administrațiile publice, să se poată realiza fără deplasarea cetățeanului la respectivele instituții. De asemenea, autoritățile publice trebuie să emită documente cu semnătură electronică, transmisibile online, care pot fi valabile fără clasicele ștampile și semnături.
Voi face demersuri pentru crearea cadrului legislativ, astfel încât marii operatori de telefonie mobilă să fie motivați să ofere acoperire 3G și 4G în toate localitățile, cu precădere în mediul rural și în zonele de periferie ale orașelor, unde sunt încă probleme. Știu că în județul Călărași sunt cel puțin 3 localități unde nu este semnal în primărie, în școală și în dispensar.
Dezvoltarea României nu poate fi făcută fără energie. O Românie mai eficientă energetic, înseamnă o Românie cu facturi mai mici la utilități, cu surse mai puține de poluare.
Investițiile în infrastructura de digitalizare și eficientizare energetică a României sunt din categoria investițiilor care utilizează forță de muncă specializată, care generează noi locuri de muncă bine plătite. Astfel, tinerii călărașeni nu vor mai fi nevoiți să își părăsească județul, găsind aici locuri de muncă bine plătite, creându-se și premisele întoarcerii acasă a conaționalilor plecați la muncă în străinătate.” – a declarat Cristian Iorga.

Material publicat la comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași
Executat de: SC AMG MEDIA NEWS SRL
CUI Mandatar 11200025

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Municipiului Călărași a început campania ,,Străzi bune pentru oraș”

vin nov. 6 , 2020
Vremea bună de la începutul lunii noiembrie a permis Primăriei municipiului Călărași să continue asfaltarea străzilor. Într-o postare pe pagina oficială de facebook a instituției, primarul Marius Dulce a anunțat începerea asfaltării a noi drumuri din municipiu: ,,Am început asfaltarea pe strada Bobâlna din cartierul Ceremag, o zonă care necesita […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!