Filipescu: „Secretarul Tudone e învinuit că a ridicat mâna!”

Print Friendly, PDF & Email

Dumitru TudoneScandalul de la Nana a creat multe discuţii şi s-a încheiat cu o serie de acuze şi anchete penale împotriva unor factori de decizie care au făcut parte din Comisia de Fond Funciar, in iulie 2007, care au aprobat delimitarea terenului, în suprafaţă de 1982,54 ha, aflat în administrarea I.N.C.D.A. Fundulea şi trecerea acestuia din domeniul public al statului în domeniul privat al oraşului Fundulea.

Printre cele 18 nume acuzate se află şi cel al secretarului Consiliului Judeţean, Dumitru Tudone, care a făcut parte din Comisia Județeană de Fond Funciar.

Referitor la acest aspect, preşedintele Răducu Filipescu a comentat:

„Problema este ce învinuire are fiecare! Tudone este învinuit că a ridicat mâna. Că a ridicat-o corect sau nu, rămâne de văzut. Sunt câţiva primari care sunt într-o situaţie destul de complicată, în acest dosar: din Fundulea, Tămădău, Nicoale Bălcescu, Lupşanu, cu altă vină, fiecare dintre ei.

Primarul localităţii Nicolae Bălcescu mi-a spus că el a dat o listă către Comisia de Fond Funciar că nu mai are teren de pus în posesie şi lista cu oamenii care să fie împroprietăriţi, în altă parte. Dar nu a spus că vrea să fie la Fundulea şi mi-a spus că nici nu a cumpărat drepturi de proprietate asupra terenului. Într-un proces mare, sunt şi victime colaterale.”

Filipescu a adăugat că, pe perioada anchetei, nu e cazul să fie suspendat din funcţie secretarul Dumitru Tudone, chiar dacă e anchetat penal: ”El va rămâne în funcţie, până la o decizie definitivă. Nici el, nici primarii nu au de ce să fie suspendaţi, doar pentru că fac obiectul unei anchete. Să vedem verdictul final!”

Please enter banners and links.

Next Post

Primăria Călărași vă așteaptă la ”Târgul de adopție al câinilor fără stăpân”

sâm oct. 11 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Primăria municipiului Călărași, prin Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, invită iubitorii de animale sâmbătă, 11 octombrie 2014, începând cu ora 10.00, în Parcul Dumbrava ( Parcarea ZOO ) la ”Târgul de adopție al câinilor fără stăpân”. În cadrul evenimentului, se vor desfășura […]