Primaria Călăraşi organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante

Print Friendly, PDF & Email

23b6sala-de-sedinta-CL-Calarasi-500x300În luna mai, la Primăria Călăraşi vor fi organizate 4 concursuri de recrutare personal in vederea ocupării posturilor vacante, nu mai puţin de 22 de locuri fiind disponibile.

Primul va fi pe data de 6 mai, când vor fi scoase la concurs 4 posturi în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Evidenţa Persoanelor. La numai o săptămână, alte 8 posturi : 3 la Direcţia Juridică şi Administraţie Locală şi 5 la Serviciul Urbanism, vor fi disponibile, pentru candidatii doritori să participe la un nou concurs.

Pe 20 mai, va veni rândul Direcţiilor Tehnice şi Economice să recruteze personal pentru ocuparea celor 6 posturi libere, căte 3 la fiecare direcţie, pentru ca pe 27 mai să fie organizat al patrulea concurs de recrutare personal în cadrul Primăriei Călăraşi, data la care vor fi scoase la concurs alte 4 posturi vacante : unul la Biroul Resurse Umane şi Salarizare, şi 3 în cadrul Direcţiei Programe şi Dezvoltare Locală.

Please enter banners and links.

Next Post

Deputata Raluca Surdu, gazdă în Colegiul 5 Călăraşi pentru Adina Vălean

mie mai 7 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Adina Vălean, europarlamentar în funcţie şi totodată candidat PNL pentru un nou mandat în Parlamentul European, se află joi, 8 mai ac., în campanie electorală în zona de sud-vest a judeţului Călăraşi, parte a regiunii Sud-Muntenia pe care o reprezintă. Pentru buna desfăşurare a acestei […]