Primăria Călărași a primit 1,6 milioane de lei pentru strada I.L. Caragiale

il caragialeLa doi ani încheiați de mandat, primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin a început astăzi activitatea cu semnarea unui contract cu MDRAP, în valoare de 1.600.000 lei, pentru lucrările de pe strada I.L. Caragiale.

Vă dau o veste bună. După trei luni de când am solicitat banii, astăzi, am semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării. Am primit 16 miliarde de lei vechi pentru strada IL Caragiale, iar acum am posibilitatea să aloc bani și pentru Școala nr. 12, începută de mult timp. Banii pe care i-am primit de la Minister acoperă 30-40%, din valoarea totală a lucrărilor ce trebuie executate, iar societatea care a câștigat licitația s-a și apucat de lucru, deoarece nu au fost contestații. Dacă vom avea posibilitatea de a înainta documente și pentru diferența de bani, ca să nu o suportăm din bugetul local, vom reveni cu solicitarea la MDRAP.”, a spus primarul Daniel Ştefan Drăgulin, pentru Actualitatea de Călăraşi.

 

Please enter banners and links.

Next Post

„O să le trag o bătaie la toţi, să mă ţină minte!”

mie iun. 11 , 2014
Săptămâna trecută, Nicolae Dragu, membru fondator al UNPR la Călăraşi, a fost exlus din partid, alături de Picu Şişman şi Nicolae Cuţăr. Motivele care au stat la baza acestor excluderi sunt strict legate de nerespectarea prevederilor statutare ale partidului, dar şi de atitudinea politică afişată de aceştia în contextul existenţei […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!