„O să le trag o bătaie la toţi, să mă ţină minte!”

Dragu NSăptămâna trecută, Nicolae Dragu, membru fondator al UNPR la Călăraşi, a fost exlus din partid, alături de Picu Şişman şi Nicolae Cuţăr.

Motivele care au stat la baza acestor excluderi sunt strict legate de nerespectarea prevederilor statutare ale partidului, dar şi de atitudinea politică afişată de aceştia în contextul existenţei Alianţei PSD-UNPR-PC.

“În urma şedinţei de miercuri, 4 iunie, cu doar câteva abţineri şi nici un vot împotrivă, Biroul Permanent Judeţean a decis excluderea celor trei din rândurile UNPR şi înlocuirea, cu unanimitate de voturi, a acestora cu domnii Ovidiu Burlacu (Consiliul Judeţean), respectiv Nedelcu Stan şi Paul Daniel Boboc (Consiliul Municipal). Totodată, s-a luat decizia de ocupare a unui loc deja vacantat din cadrul Consiliului Local cu doamna Stana Hogea. UNPR rămâne un aliat loial şi de nădejde în cadrul alianţei cu PSD şi PC, militând pentru stabilitate în interesul călărăşenilor.”, spune în comunicatul de presă Alexandru Buricea, preşedinte al Organizaţiei Judeţene Călăraşi a UNPR.

Pentru Actualitatea de Călăraşi, Nicolae Dragu a declarat:

O gaşcă de nemernici, fără legimitate şi nestatutari, numiţi de Buricică, sau cum îl cheamă, ne-a dat pe noi afară. Eu am vrut să îi dăm funcţia de primvicepreşedinte, ca să fie un tânăr care conduce organizaţia. Dar, <Dă-i omului funcţia şi o să vezi cine e!>

Cine ne-a dat pe noi afară? Un om cu probleme și dosar penal. Au plecat toate valorile din partid. Și-a adus soacra, fostă lideră de sindicat la Siderca și a făcut un consiliu de conducere nestatutar. Vom contesta în instanță procesul verbal și vom continua să ne facem treaba, eu, în Consiliul Județean, ceilalți doi, în Consiliul Local. Eu nu sunt un parvenit creat! M-au dat afară securiști și hoți! Bine că am scăpat de ei! Au distrus țara asta!

Eu am făcut partide la Călărași, nu m-au făcut partidele pe mine! Să fiu sănătos şi voi candida peste doi ani, nu contează din partea cui, şi-o să le dau o bătaie să mă ţină minte, 100 de ani!  Istoria se trăieşte pe stradă, prin ceea ce ai făcut!”, a declarat, Nicolae Dragu.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Drăgulin: “E greu să stârpim toţi ţânţarii din oraş!”

mie iun. 11 , 2014
Primăria Călăraşi acţionează de câteva seri, pe raza municipiului, dând cu soluţii la sol, pe timp de noapte, pentru a stârpi invazia ţânţarilor apăruţi în număr foarte mare, după creşterea apelor. “Mă preocupă acest lucru, dar este bine să înţelegem că oricât de multă substanţă am folosi noi, nu putem […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!