Primăria Călărași a plantat copaci, împreună cu voluntarii Liceului M. Eminescu

Serviciul Public Pavaje Spații Verzi, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași, a realizat o campanie de plantat copaci, căreia i s-au alăturat voluntarii din Liceul Teoretic Mihai Eminescu.

Pe pagina de socializare, echipa Primăriei Călărași a mulțumit voluntarilor:

,,Am spus în primăvară că se vor replanta copacii de pe strada Năvodari și ne ținem de cuvânt. Ne-au ajutat astăzi voluntari din Liceul Teoretic Mihai Eminescu care și anul trecut s-au alăturat campaniei de toamnă de plantat copaci a Serviciului Public Pavaje Spații Verzi din subordinea Primăriei Municipiului Călărași.

Dacă acești copii frumoși se implică în protejarea mediului prin plantare de arbori, din păcate există și exemple negative de copii și adolescenți care distrug, în parcuri sau pe spațiile verzi, arborii plantați recent. De aceea, în campania de toamnă a SPPSV se vor replanta arborii distruși din parcuri și se vor planta alții. 300 de puieți sunt pregătiți de colegii noștri de la SPPSV.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Continuă campania de recrutare și identificare a persoanelor care doresc să devină asistenți maternali

mie oct. 30 , 2019
D.G.A.S.P.C. Călărași cu sediul în municipiul Călărași, str. Bărăganului nr. 1 derulează în parteneriat cu A.N.P.D.C.A, în scopul consolidării și dezvoltării rețelei de asistenți maternali profesioniști, Proiectul TEAM- UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, Cod proiect POCU/480/4/19/127169, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!