Prima bursă a locurilor de muncă, din acest an, va avea loc în 24 aprilie

Print Friendly, PDF & Email

Nicolae Chirana sUna dintre măsurile active implementate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi, care are ca scop creşterea gradului de ocupare, o reprezintă organizarea de burse ale locurilor de muncă, cea mai eficientă modalitate de a pune în legatură cererea cu oferta de pe piaţa muncii.
Pentru anul 2015, AJOFM Călăraşi şi-a propus să organizeze două burse ale locurilor de muncă, astfel:
– Bursa generală a locurilor de muncă în data de 24 aprilie 2015 și
– Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii de învăţământ promoţia 2015, în data de 25 septembrie 2015.
Ori de câte ori există o solicitare bine fundamentată, AJOFM Călăraşi poate organiza burse ale locurilor de muncă atât pentru categorii de persoane defavorizate, cât şi pentru meserii cerute pe piaţa muncii de către agenţii economici la nivel local.
“Bursa locurilor de muncă reprezintă cea mai bună oportunitate pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă de a cunoaşte piaţa muncii, de a studia ofertele de locuri de muncă şi a opta pentru cel mai potrivit post sau, dimpotrivă, de a se reorienta profesional spre alte meserii cu perspective de angajare. Agenții economici participanți la bursă vor putea să-și recruteze personalul în mod direct, fără intermediar și fără costuri financiare, în funcție de cerințele specifice locurilor de muncă pe care le oferă “ a declarat Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călăraşi.
Prin cele două burse ale locurilor de muncă organizate de AJOFM Călăraşi în anul 2014 au fost oferite 621 locuri de muncă vacante, 189 persoane fiind selectate în vederea încadrării în muncă.

Please enter banners and links.

Next Post

Acoperişul unei locuinţe din Fundeni a luat foc din cauza unui coş de fum deteriorat

lun mart. 23 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În data de 21.03.2015, ora 06.32, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitați să acţioneze în localitatea Fundeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuințe, proprietate individuală, aparținând Elenei F. La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu […]