C. Tudor a revenit la șefia Inspectoratului Școlar Județean Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Constantin-TudorÎn cursul zilei de joi, 19 martie, Constantin Tudor a susținut concursul pentru postul de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Călărași, pe care l-a și luat.

Concursul a fost structurat pe trei componente: cunoașterea legislației în domeniu, susținerea ofertei de management și CV-ul profesional.

Pentru Actualitatea de Călărași, Constantin Tudor a declarat: M-am înscris la concurs cu speranța că voi avea stabilitate de 4 ani în cadrul unei instituții esențiale în viața comunității călărășene.

Doresc să am un colectiv de profesioniști, pentru că impostura în funcțiile administrative trebuie să înceteze. Vreau ca în apogeul carierei mele să las o amintire plăcută despre activitatea desfășurată de Constanțin Tudor, de-a lungul timpului.

Contractul de management urmează să fie semnat, până la finele lunii martie, iar până atunci, Constantin Tudor își va desfășura activitatea, în cadrul I.S.J Călărași, din calitatea pe care o are, de inspector școlar general adjunct.

Please enter banners and links.

Next Post

Prima bursă a locurilor de muncă, din acest an, va avea loc în 24 aprilie

lun mart. 23 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Una dintre măsurile active implementate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi, care are ca scop creşterea gradului de ocupare, o reprezintă organizarea de burse ale locurilor de muncă, cea mai eficientă modalitate de a pune în legatură cererea cu oferta de […]