Acoperişul unei locuinţe din Fundeni a luat foc din cauza unui coş de fum deteriorat

Print Friendly, PDF & Email

pompieri1În data de 21.03.2015, ora 06.32, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitați să acţioneze în localitatea Fundeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuințe, proprietate individuală, aparținând Elenei F.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu mult fum la nivelul acoperișului locuinței, pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coșului de evacuare a fumului, deteriorat și neprotejat termic față de materialele combustibile.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 40 de minute.

În urma incendiului a ars acoperișul casei (construit din lemn și învelit cu carton bituminat), pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 400 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă și la alte bunuri materiale, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Prins de poliţişti în timp ce fura panouri de semnalizare de pe Autostrada Soarelui

lun mart. 23 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădau Mare au reţinut, la data de 22 martie 2015, pe un bărbat din comuna Săruleşti, care a fost prins în flagrant în urmă cu câteva zile, în timp ce sustrăgea componente metalice şi din plastic de la […]