Prefectura Călăraşi a atacat hotărârea Consiliului Judeţean

Print Friendly, PDF & Email

Marian Dinulescu si Iolanda Craiu.png2
După schimbarea majorităţii în Consiliul Judeţean Călăraşi şi alegerea a doi noi vicepreşedinţi, în locul lui Ion Ştefan (PSD) şi Bogdan Georgescu (PC), Marian Dinulescu, respectiv Joland Craiu, nu şi-au început activitatea.

Răducu Filipescu a declarat, pe acest subiect: ”Până vineri, Marian Dinulescu şi Joland Craiu trebuie să vină la muncă, să afle ce responsabilităţi vor avea. Lui Dinulescu, atunci când vine, îi pun în braţe spitalul. Pentru că Prefectura nu a atacat hotărârea, singura care ar putea să suspende preluarea funcţiei de către noii vicepreşedinţi, pe aceştia îi aştept deja la muncă. Dacă atacă în instanţă cei care au fost eliberaţi din funcţie, asta nu va însemna că nu pot fi preluate funcţiile de cei aleşi. Au dreptul să facă ce vor, Ion Ştefan şi Bogdan Georgescu.”

Socoteala de „acasă” a preşedintelui Filipescu nu mai este în concordanţă cu cea din „târg”, deoarece prefectul George Iacob a spus, pentru Actualitatea de Călăraşi, că miercuri, 3 decembrie, a atacat hotărârea de schimbare a vicepreşedinţilor de Consiliu Judeţean, ceea ce va duce la suspendarea deciziei, până la pronunțarea instanței.

În acelaşi timp, Filipescu a afirmat că dacă Prefectura va ataca decizia, ii va face plângere penală prefectului George Iacob, deoarece în situaţii similare de schimbare a viceprimarilor în judeţ, de către alianța PSD-UNPR-PC, acesta nu a  reacționat.

Please enter banners and links.

Next Post

Dan Romulus Şerban revine la conducerea managementului Spitalului Judeţean

vin dec. 5 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Așa cum anunța, încă de săptămâna trecută, președintele Consiliului Județean, Răducu Filipescu gândește o nouă strategie pentru conducerea Spitalului Județean de Urgență Călărași. Primul nume pe care l-a luat în considerare, odată cu încheierea contractului de management cu firma Tetraedru, a fost cel al fostului […]