10 autovehicule implicate într-un carambol pe Autostrada Soarelui

Print Friendly, PDF & Email

CARAMBOLÎn data de 03.12.2014, ora 19.42, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe A 2, calea II, pe sensul de mers Constanța – București, la km 41, la un accident rutier produs prin coliziunea uşoară a nouă autovehicule.

În urma carambolului a rezultat acroşarea uşoară a tuturor autovehiculelor implicate şi o singură victimă, o conducătoare auto a unui vehicul înmatriculat în judeţul Constanţa), care, până sosirea echipajului SMURD, plecase cu un autoturism particular către Fundulea.

Imediat după sosirea echipajului SMURD la locul accidentului, a mai avut loc un acroşaj între o auto-platformă înmatriculată în judeţul Prahova şi un autoturism înmatriculat în judeţul Ialomiţa.

Din acest acroşaj au rezultat două victime, care prezentau traumatisme uşoare la nivelul membrelor.

Paramedicii SMURD le-au acordat îngrijiri ambelor persoane, fiind transportată la spitalul din Lehliu Gară o singură persoană de sex feminin, care prezenta suspiciune de fractură la nivelul membrului superior drept.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Prefectura Călăraşi a atacat hotărârea Consiliului Judeţean

joi dec. 4 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 După schimbarea majorităţii în Consiliul Judeţean Călăraşi şi alegerea a doi noi vicepreşedinţi, în locul lui Ion Ştefan (PSD) şi Bogdan Georgescu (PC), Marian Dinulescu, respectiv Joland Craiu, nu şi-au început activitatea. Răducu Filipescu a declarat, pe acest subiect: ”Până vineri, Marian Dinulescu şi […]