Politistul care s-a impuscat in cap, trecuse, cu bine, testarea psihologica

Print Friendly, PDF & Email
In aceasta dimineata, seful de post al comunei Mitreni s-a impuscat, in cap, pe un camp de pe raza localitatii.
Purtatorul de cuvant al IPJ Calarasi, Florentina Dobre, ne-a declarat:
Seful de post al comunei Mitreni a fost gasit, de colegii sai, pe camp, impuscat in cap.
Acesta traia cand a fost gasit si a fost transportat la Spitalul Bagdasar, unde a decedat, la scurt timp.
Inainte de petrecerea tragicului eveniment, colegii acestuia au informat conducerea IPJ Calarasi ca seful de post -aflat in timpul serviciului-era agitat si parea ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii care erau de serviciu aseara au incercat sa il linisteasca si sa ii recomande sa mearga acasa, pentru a se odihni. Seful de post a plecat din sediul politiei si pana sa il ajunga din urma colegii sai, a ajuns pe camp si s-a impuscat.
Ultima testare psihologica pe care a dat-o, a fostin luna iulie si a trecut-o cu bine. Evenimentul petrecut aseara se pare ca este pe fondul unor probleme personale. De mentionat ca acesta divortase inca din anul 2008 si ca, pana acum, nu lasase de inteles ca se confrunta cu vreo problema personala.
S-a deschis un dosar penal, care este instrumentat de Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi.

Please enter banners and links.

Next Post

Un călărășean a solicitat amendarea primarului Daniel Drăgulin și a Consiliului Local

sâm sept. 10 , 2016
Cazul călărăşeanului Gheorghiţă Roşca, cel care a câştigat în instanţă procesul cu  Consiliul Local şi, implicit, cu Primăria  Călăraşi, privind repartiţia locuinţelor din anul 2013, nu este, nici pe departe, încheiat. După cum am mai menţionat, în ediţiile trecute ale ziarului nostru, prin sentinţa civilă nr.551, pronunţată de Tribunalul Călăraşi, […]