Podiumul pentru sportivii de la Clubul SEIJITSU Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Dupa succesul pe care membrii Clubului Sportiv SEIJITSU Calarasi l-au avut, in cadrul campionatului mondial de karate stil Shotokan , „Cupa WanKan Sacele- Brasov”, in data de 25 Mai 2013 (unde a reusit sa urce pe podium -locul 3, medalie de bronz Kata individual ), membrii clubului sportiv Seijitsu s-au intors, de curand, cu un palmares bogat de la stagiul de karate Shotokan, organizat de I.S.K.F. Romania, in Fagaras, in perioada 22-30 iulie 2013. De data aceasta, au fost prezenti, din partea clubului, 5 membrii, impreuna cu presedintele C.S. Seijitsu, Sensei Mirea Gheorghita ( centura neagra 2 Dan). In cadrul stagiului, s-a desfasurat si o competitie de karate, sub titulatura de „Cupa Viromet”.

Dintre cei 70 de participant, de la cluburile: „Seijitsu” Calarasi, „Kamikaze” Brasov, „Seishinkai” Brasov , „Banzai”Arad , Clubul Copiilor Buftea , membrii C.S. Seijitsu au reusit sa urce pe podium, atat pe locul I, cat si pe locul II, astfel:

la categoria 10-12 ani – Scurtu Cosmina – locul II Kata individual feminin;

la categoria 8-10 ani – Mirea TeodoraIonela – locul II Kata individual feminin;

Lungoci Stefan locul II Kata individual masculin;

Radu Andreea Miruna locul I Kata individual feminin;

Ghelase Alexandru locul I Kata individual masculin.

In cadrul acestui stagiu, toti au sustinut si examenul de grad, iar cei 5 membrii ai clubului au promovat examenul. De asemenea, presedintele C.S. Seijitsu , sensei Mirea Gheorghita a promovat acest examen si, din acest moment, este detinatorul „Centura Neagra 2 Dan” .

Comisia de examinare si competitie a fost formata din : Shihan Simion Tudorel 7 Dan Presedinte I.S.K.F. Romania ; Sensei Dan Duma 5 Dan Shotokan ; Sensei Mindroasa Stan 5 Dan Goju kai.

Presedintele C.S. Seijitsu Calarasi, sensei Gheorghita Mirea i-a multumit, pentru invitatia la” Cupa Viromet”, organizatorului Shihan Tudorel Simion, Centura Neagra 7 Dan, presedintele I.S.K.F.Romania.

„ Aceasta competitie ne-a impulsionat sa muncim mult mai mult si, din acest moment, Sportivii Clubului C.S.Seijitsu se pregatesc, in continuare, pentru ”Open Karate Cup Kronstand Brasov”, in perioada 19-22 octombrie 2013, unde speram sa ne intoarcem, si de acolo, cu un palmares cel putin la fel de bogat ca acum. Speram ca, de acum inainte, vom fi sprijiniti mai mult de catre autoritatile locale si de eventuali sponsori, pentru a putea participa la mai multe competitii si sa ducem numele municipiului Calarasi, cat mai sus, acolo unde noi credem ca ii este locul la acest sport.”, precizeaza presedintele C.S. Seijitsu Calarasi, sensei Gheorghita Mirea .Presedinte C.S. Seijitsu Calarasi, Centura neagra 2 Dan.

Please enter banners and links.

Next Post

Raluca Surdu a inițiat campania “Sănătate pentru Oltenița!”

mie iul. 31 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Începând de marți, 30 iulie, oltenițenii vor putea să se protejeze de caniculă dacă ajung într-unul dintre cele trei corturi de asistență medicală amplasate de deputatul PNL, Raluca Surdu. Având în vedere temperaturile ridicate din ultimele zile, Raluca Surdu s-a gândit la cei care suferă […]