Peste 30 de persoane rănite într-un accident pe autostrada soarelui

ACCIDENT RUTIER - CRAIOVAUn autocar s-a răsturnat, duminică, pe Autostrada Soarelui. 36 de persoane au fost rănite, 29 dintre ele fiind transportate la spital. La faţa locului au intervenit 15 echipaje ale ISU, 1 spital mobil şi un elicopter SMURD. Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Constanţa, la kilometrul 23. Accidentul a fost semnalat în jurul orei 12.20.

Potrivit bilanţului prezentat de ISU Bucureşti, 21 de victime au fost preluate de SMURD, 5 au fost transportate cu ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov şi alte 7 persoane au plecat cu mijloace proprii de la locul accidentului. Conform aceleiaşi surse, la locul accidentului au fost implicate următoarele resurse: 9 echipaje de prim ajutor, 2 unităţi de terapie intensivă mobilă, 2 autospeciale de transport personal şi victime multiple, 2 echipaje de descarcerări şi un spital mobil.

2222Din primele informaţii, şoferul autocarului ar fi pierdut controlul volanului, iar vehiculul a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat.

La solicitarea primului echipaj, la locul accidentului s-au deplasat încă 13 echipaje ale ISU, între care şi o ambulanţă pentru transport de cazuri multiple. După ce persoanele rănite vor beneficia de primul ajutor, poliţia va efectua cercetări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs acest accident deosebit de grav.

Medicul coordonator SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat, că toate victimele vor fi transportate la spitalele Sf. Pantelimon şi Floreasca din Capitală. Sursa: http://www.b365.ro/

Please enter banners and links.

Next Post

Motociclist rănit grav în urma unui accident rutier

lun iul. 14 , 2014
Un echipaj SMURD, din cadrul Secției de pompieri Lehliu-Gară, a fost solicitat să acţioneze pe raza orașului Lehliu-Gară, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, victimă a unui accident rutier. În data de 13.07.2014, ora 12.53, un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Secției de pompieri Lehliu-Gară, a fost solicitat […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!