Motociclist rănit grav în urma unui accident rutier

Print Friendly, PDF & Email

foto smurdUn echipaj SMURD, din cadrul Secției de pompieri Lehliu-Gară, a fost solicitat să acţioneze pe raza orașului Lehliu-Gară, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, victimă a unui accident rutier.

În data de 13.07.2014, ora 12.53, un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Secției de pompieri Lehliu-Gară, a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgență, să intervină pe raza orașului Lehliu-Gară  pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Cristian P., în vârstă de 30 ani, victima unui accident rutier.

La sosirea echipajului de prim ajutor, victima (motociclist) prezenta multiple plăgi și suspiciune fracturi la membrele inferioare.

Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical, i-au efectuat hemostaza plăgilor, i-au imobilizat membrele inferioare cu atele vacuum și l-au transportat la spitalul Lehliu-Gară.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

O fetiţă de 4 ani victima unui accident rutier, în municipiul Călăraşi

lun iul. 14 , 2014
În dimineaţa zilei de luni,14 iulie, la ora 8,10, a avut loc un accident rutier în Călăraşi, soldat cu o victimă, o fetiţă în vârstă de 4 ani. La intersecţia străzii Năvodari cu strada Panduri, din municipiul Călăraşi, N. Nicoleta, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea […]