Tribunalul Călăraşi a hotărât: cei trei agenţi de asigurare vor fi cercetaţi în libertate

foto tribunalul calarasiÎn cursul zilei de vineri 11 iulie, s-a dezbătut la Tribunalul Călăraşi cererea procurorilor pentru trimiterea în arest la domiciliu a celor 3agenţi de asigurare. Instanţa călărăşeană a hotărât ca Spânu Gheorghe, Iorga Marius şi Şerban Mihai Adrian să fie cercetaţi în liberate.

Soluţia data de Tribunalul Călăraşi precizează următoarele : ,,În baza art.219 asl.7 teza II NCPP respinge propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi privind luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 zile împotriva inculpaţilor Iorga Marius, Spînu Gheorghe şi Şerban Mihai Adrian. Dispune punerea în libertate a inculpatului reţinut, Iorga Marius, în baza Ordonanţei de reţinere nr.579/P/2014 emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi la data de 10.07.2014 orele 18,55 dacă acesta nu este reţinut sau arestat în altă cauză. Ia act că măsura reţinerii celorlalţi doi inculpaţi a expirat azi, 11.07.2014 la orele 12,30 pentru inculpatul Şerban Mihai Adrian şi respectiv la orele 13,30 pentru inculpatul Spînu Gheorghe. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Peste 30 de persoane rănite într-un accident pe autostrada soarelui

Dum iul. 13 , 2014
Un autocar s-a răsturnat, duminică, pe Autostrada Soarelui. 36 de persoane au fost rănite, 29 dintre ele fiind transportate la spital. La faţa locului au intervenit 15 echipaje ale ISU, 1 spital mobil şi un elicopter SMURD. Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Constanţa, la kilometrul 23. Accidentul a fost […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!