Peste 100 de persoane din Călăraşi, supravegheate judiciar de poliţişti

Print Friendly, PDF & Email

justitie-shutterstockPoliţiştii din Călăraşi verifică modul în care persoanele faţă de care au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile. În cazul în care se constată încălcări ale acestor obligaţii, sesizează organul judiciar sau instanţa competentă.

În luna ianuarie 2015, la nivelul judeţului Călăraşi au fost dispuse 11 măsuri preventive, toate de control judiciar, una dintre acestea fiind înlocuită cu măsura arestării preventive.

În total, în prezent, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi desfăşoară activităţi specifice faţă de 117 persoane aflate sub supraveghere, dintre care 7 în arest la domiciliu, 3 persoane fiind sub control judiciar pe cauţiune şi 107 sub măsura controlului judiciar.

Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse, orice încălcare a acestora determinând sesizarea organului judiciar sau a instanţei de judecată.

De curând, sub control judiciar au intrat şi directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, precum şi directorul adjunct al aceleiaşi instituţii, Mariana Vişan.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Filipescu este convins că Raluca Surdu va candida la Giurgiu/ Deputata răspunde

mie feb. 18 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱De la începutul acestui an, deputata colegiului 5 Călăraşi, Raluca Surdu, a fost desemnată, de Biroul Politic Național al PNL, să răspundă de organizația PNL Giurgiu,  aflată în plin proces de reconstrucție, după ce majoritatea primarilor și parlamentarilor a plecat din partid. Președintele PNL Călărași, […]