Pepe a susţinut un recital incendiar la Zilele comunei Borcea

Print Friendly, PDF & Email

[easyrotator]erc_74_1376922912[/easyrotator]Bună dispoziţie, antren şi distracţie. Sunt doar câteva cuvinte ce pot reda atmosfera  manifestărilor organizate cu prilejul cele de aVI-a ediţii a Zilelor comunei Borcea. Timp de două zile, pe17 şi 18 august,  peste 6.000 de borceni,  dar şi  cetăţeni din localităţile învecinate, au petrecut aşa cum se cuvine la ceas de sărbătoare.  Aniel Theodor Nedelcu, edilul comunei, sprijinit de Consilul Local, a reuşit, pentru al doilea an consecutiv, să ofere borcenilor o sărbătoare de excepţie, pe stadionul din comună, unde nu a lipsit muzica de calitate, dansurile, toate asezonate cu bunătăţile culinare  ce au fost servite la terasele special amenajate.

Dacă în prima  zi de sărbătoare, publicul din Borcea s-a delectat cu muzica populară, de bună calitate, atât din folclorul românesc şi bulgar, unde interpreta Steliana Sima şi băieţii de la Taraful Domnesc au stârnit ropote de aplauze, în seara celei de-a doua zi de sărbătoare, vedetele invitate au fost trupa Bambi și cel mai îndrăgit interpret de muzică latino din România, Pepe care a făcut furori, publicul cântând împreună cu el, melodiile care îl fac să fie prezent în topurile muzicale, de peste 13 ani, fiind aclamat şi aplaudat minute în şir.  Atât Bambi, cât și Pepe au semnat în cartea de onoare a primăriei.

Sărbătoarea  comunei Borcea s-a  încheiat la miezul nopţii, cu un foc de artificii.

Într-un interviu acordat ziarului Actualitatea de Călăraşi, Pepe a dezvăluit secretul longevităţii sale, în topul preferinţelor publicului românesc.

,, Niciodată nu mi-a plăcut să fiu pe locul 1, nu, că nu mi-aş fi dorit dar, m-am obişnuit cu ideea de a fi printre cei buni. A fi printre cei buni, înseamnă să ai respect de sine, să cânţi live, să ai piese bune, frumoase, care supravieţuiesc de-a lungul timpului, nu piese de vară, fredonate pentru puţin timp, după care, publicul să le uite.Tocmai de asta, consider că, marii artişti se detaşează şi se conservă în timp.  Cu cât eşti mai mult  pe placul publicului şi eşti mai aproape de el, cu atât eşti mai puternic şi faci o muzică de calitate.  Cred că prin voce, prin prestaţiile live şi prin multă muncă, poţi fideliza publicul din România, sătul de genul de artişti care nu au ce cânta, decât o singură piesă într-un concert”, ne-a mărturisit  Pepe.

 Despre proiectele artistice şi de televiziune ale îndrăgitului  Pepe, dar și despre „meseria” de tătic, puteţi afla mai multe detalii în ediţia scrisă a ziarului Actualitatea de Călăraşi, de vineri,  23 august a.c.

Please enter banners and links.

Next Post

Şcoala de Vest Călărași nu va fi finalizată în acest an

mar aug. 20 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 În urmă cu aproximativ două luni de  zile, Răducu Filipescu, preşedintele Consiliului Judeţean îşi exprima speranţa ca, până la sfârşitul acestui an, construcţia Şcolii de Vest (nr. 12) să fie finalizată. Aici ar fi trebuit să funcţioneze Colegiul Naţional ,,Barbu Ştirbei” din Călăraşi. În locaţia […]