PDL Călăraşi: Nu e printre ultimii 10, dar Iliuţă a luat o decizie surprinzătoare

Iliuta (inca) alaturi de BlagaBătaia mâncată în 10 din cele 14 primării PDL-iste din judeţ, l-au supărat şi dezamăgit pe preşedintele PDL Călăraşi, Vasile Iliuţă, care a şi susţinut, în mare parte, pe cheltuiala lui, campania electorală pentru europarlamentare.

Pentru Actualitatea de Călăraşi, acesta a declarat:„Rezultatul este o mare dezamăgire pentru mine. Am avut o înțelegere înainte de alegeri cu președintele Filipescu să susținem proiectul de dreapta și a promis că îmi va lăsa primarii în pace. Am crezut în această înțelegere, dar m-am trezit că primarii m-au trădat pentru Filipescu. Acum cred că ar fi bine să îi las cu Filipescu să câștige în 2016, iar eu să îmi dau demisia din partid. „Haiducul” Filipescu a transformat fiecare primărie în SRL-ul lui şi nu le va face bine celor care încă mai cred că o vor duce mai bine! Pentru că deja se discută de unificarea dreptei, spun că nu voi merge lângă Filipescu. Consider că proiectul meu a eşuat, iar celor 4 primari PDL  (n.r. Dragoş Vodă-49,24%, Ştefan-Vodă-42,14%,  Gurbăneşti-58,05%, Vâlcelele-47,66%) care şi-au dovedit loialitatea faţă de partid, le spun să se gândească la următorul mandat ca independenţi, deoarece politica le-a dat numai dezamăgiri, toţi trădează şi au dreptate oamenii când spun că nu mai au încredere în politicieni.

Iliuţă vrea independent

„Sunt supărat după aceste alegeri. S-a dat un vot politic şi s-a făcut asocierea cu fostul PDL şi răul făcut de decidenţii de atunci, ceea ce a dus la marele nostru eşec. În Vâlcelele, Filipescu a vrut să-i ademenească pe oameni, cu lucruri mai puţin legale. În parte, a reuşit! UNPR-ul a făcut jocul lui Filipescu în Vâlcelele, prin consilierii Pascu. Dacă la mine în comună au votat 200 de oameni pe listele suplimentare, să ştiţi că ei au fost aduşi din localităţile învecinate.

Autobuzul pentru care mi-au făcut plângere la BEJ, era cu angajaţii de la firma din Bucureşti unde lucrează fratele meu şi care a sărbătorit 20 de ani de activitate. Ei au închiriat spaţiul de la ferma Ivăneşti, iar reclamaţia s-a dovedit a fi nefondată.

A doua zi după alegeri, mi-am scris demisia, dar vicepreşedintele partidului care răspunde de Călăraşi, George Ionescu, din Prahova mi-a spus să amân momentul. Mi s-a părut onorabil acest gest, în condiţiile în care nu am atins pragul de 20% promis! Mă voi întâlni cu conducerea PDL şi, până săptămâna viitoare, voi lua o decizie. Pentru că se discută de o viitoare alianţă alături de PNL, eu nu vreau să fiu un alt „sacrificat” pentru a-l gira pe omul politic Filipescu.

Mă gândesc să merg cu candidatura de independent la preşedinţia Consiliului Judeţean, şi posibil, de ce nu, la un moment dat, să fiu susţinut de o echipă politică!”, a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, Vasile Iliuţă.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Evenimente organizate de Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași

vin mai 30 , 2014
În a doua parte a lunii mai, Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru Granița România-Bulgaria (BRCT Călărași) a organizat 5 evenimente în contextul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013 (PCT Ro-Bg 2007-2013). În data de 16 mai 2014, BRCT Călărași a organizat în Pleven, o vizită cu scopul de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!