Parteneriat școlar: FRIENDSHIP între două clase, din Călărași și Modelu

Print Friendly, PDF & Email

În ideea de a-i  obișnui pe copii să trăiască în relație de armonie cu cei din jur, să  dezvolte stări afective pozitive despre prietenie și despre activitățile între școli,  Școala Gimnazială Carol I din Călărași, reprezentată de doamna profesoară Mihaela Radu și Școala Gimnazială Nr.2 Modelu, reprezentată de doamna profesoară Mara Rădulescu, au  încheiat un parteneriat educațional   interdisciplinar cu titlul FRIENDSHIP.

La debutul  parteneriatului, elevii claselor a- V -a A, din ambele școli,  s-au întâlnit, joi 26 ianuarie, la Școala Gimnazială Carol I. După o primire emoționantă, elevii celor două clase au fost invitați să participe la activitățile propuse în parteneriat.

Copiii s-au prezentat, au vorbit despre pasiunile și familiile lor, în limba engleză, au cântat și au făcut postere. Un moment interesant al acestei întâlniri  a fost crearea unor echipe mixte de lucru și realizarea unor desene pe tema prieteniei.

Doamnele profesoare ne-au marturisit:  „Organizarea acestui gen de parteneriat școlar va ajuta la creșterea motivației elevilor de a învăța limba engleză, de a lega prietenii, de a-și dezvolta talente ascunse, dar și de a se distra, în același timp”.

Activitatea a fost un real succes pentru ambele școli. Elevii s-au împrietenit, promițând că se vor revedea pentru a continua proiectul.

Please enter banners and links.

Next Post

Călărășenii protestează la km 0, în număr din ce în ce mai mare

sâm feb. 4 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În jurul orei 18.30, pe platoul din fața Prefecturii, se aflau puțin peste 50 de călărășeni, de la mic la mare, care protestau împotriva ordonantei de urgență, adoptată marți, 31 ianuarie. În mai puțin de o oră protestatarilor li s-au alăturat peste 100 de persoane, […]

Te mai poate interesa