Călărășenii protestează la km 0, în număr din ce în ce mai mare

Print Friendly, PDF & Email

În jurul orei 18.30, pe platoul din fața Prefecturii, se aflau puțin peste 50 de călărășeni, de la mic la mare, care protestau împotriva ordonantei de urgență, adoptată marți, 31 ianuarie.

În mai puțin de o oră protestatarilor li s-au alăturat peste 100 de persoane, atât sloganurile, cât și modul de protest fiind din ce în ce mai inventive.

„Abrogați și-apoi plecați!; Dragnea nu fi trist, la Jilava e deschis!; Cerem abrogare, altă întrebare!; Noi avem România, casa voastră-i pușcăria!; Dragnea nu uita, România nu-i a ta; Dragostea de țară, în stradă se măsoară! Poporul dă jos infractorul!”
În afara mesajelor scrise pe pancarte, câțiva tineri au venit cu tobele  și i-au acompaniat pe cei care strigau sloganul, adaptat pe melodia lor: “Cine nu sare, nu vrea schimbare!”


Please enter banners and links.

Next Post

Recomandări pentru persoanele care participă la manifestațiile publice

lun feb. 6 , 2017
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi  recomandă participanților la manifestațiile publice să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele și să respecte indicațiile polițiștilor. Evitați conflictele, iar dacă în preajma dumneavoastră sunt persoane cu un comportament sau atitudine agresivă, nu încercați să interveniți pentru a le opri. Cereți sprijinul celui mai […]