Până în aprilie 2016, targetul UNPR Călărași este să atingă cifra de 14.000 de membri

unpr conferintaPreședintele organizației județene a UNPR Călărași, dep. Aurel Niculae, a declarat, în cadrul conferinţei săptămânale de presă, că partidul şi-a stabilit targetul ca număr de membri de partid,  până în primăvara anului viitor.

Dacă la nivel național partidul își propune să atinga cifra de 1 milion de membri, în plan județean, targetul este de 14.800 de membri, până în aprilie 2016.

„În acest moment, avem 3600 de membri, la nivel judeţean, din care 30% sunt din PNL, pentru că asta a fost opţiunea lor. La organizaţia municipală, 90% dintre membri sunt foşti PNL-işti, care au venit singuri, deoarece sunt cei care au făcut echipă cu primarul Daniel Drăgulin, în campania electorală din 2012.”, a declarat deputatul Aurel Niculae.

Acesta a reiterat ideea că partidul susţine guvernul Ponta şi că protocolul cu PSD este până în 2020.

Întrebat dacă vede o posibilă alianţă cu PNL, pentru alegerile din 2016, dacă guvernul Ponta nu va mai fi la putere, Aurel Niculae a răspuns: „Politica ştim că este arta compromisului. Putem face compromisuri politice, dar fără să ne compromitem, pentru că nu vom trăda PSD-ul”,  a concluzionat acesta.

Please enter banners and links.

Next Post

Copiii cu autism aşteaptă sprijinul autorităţilor călărăşene

vin feb. 27 , 2015
Ce poate fi mai crunt pentru un părinte decât acea frustrare resimţită atunci când  află că propriul său copil, este afectat de autism, o boală gravă pentru care medicii nu au găsit vindecare. Conform studiilor medicale, autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă, fie […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!