Orașul Lehliu-Gară este în sărbătoare, timp de trei zile

afis lehliuÎn acest week-end, Lehliu-Gară sărbătorește Zilele orașului, alături de locuitorii săi. Primăria orașului a organizează în perioada vineri, 29 iulie – duminică, 31 iulie, un program artistic susținut de artiști cunoscuți, așa cum a intrat în tradiție.

SONY DSC
Ca in fiecare an, Zilele Orasului Lehliu-Gară au debutat în ultimul weekend al lunii iulie, pe stadionul orășenesc  ,,Liviu Cucu”, cu un meci amical de fotbal, între foștii jucători ai echipei de fotbal Victoria Lehliu. Dupa meci, aceștia au adus un omagiu foștilor colegi de echipă.

Vineri seară, începand cu ora 18:00, cetățenii orașului s-au bucurat de programul artistic susținut de artiștii: Elena Merișoreanu, Ștefania Rareș, trupa ZERO, formația PACT și, în incheiere, Nicole Cherry.

Atât sâmbătă, cât și duminică, va continua bunadispoziție, începând cu ora 18.00, cu nume cunoscute din show-bizz, dar nu lipsesc standurile cu mici si bere, si nici miniparcul de distracții pentru copii.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăriile călărăşene pot primi 30.000 euro pentru realizarea cadastrului

lun aug. 1 , 2016
Săptămâna trecută, Instituția Prefectului a organizat, în sala de ședințe a Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, o instruire a primarilor și secretarilor unităților administrativ-teritoriale din județ având ca temă O.U.G. nr. 35/2016 privind modificarea Legii cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996. Acestora li s-a adus la cunoştinţă noile prevederi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!