O fetiţă de 4 ani victima unui accident rutier, în municipiul Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

accident fotoÎn dimineaţa zilei de luni,14 iulie, la ora 8,10, a avut loc un accident rutier în Călăraşi, soldat cu o victimă, o fetiţă în vârstă de 4 ani. La intersecţia străzii Năvodari cu strada Panduri, din municipiul Călăraşi, N. Nicoleta, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Cielo, a intrat în coliziune cu un Logan, condus de D.Ştefan, în vârstă de 63 de ani.

Conducătoarea auto nu acordat prioritate autoturismului Logan ce se deplasa pe sens prioritar şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate şi  a fost rănită o fetiţă de 4 ani, pasageră în autoturismul Cielo, ce a fost transportată la spital. In urma controlului efectuat, fetiței i-a fost imobilizată mana dreapta, aceasta prezentând și vânătăi pe față, din cauza impactului care a dus la izbirea mașinii de un stâlp.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Conducătoarei N.Nicoleta i-a fost întocmit dosar penal pentră vătămare din culpă.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Muzeul Municipiului Călăraşi va fi deschis în toamna acestui an

lun iul. 14 , 2014
 Proiectul de suflet al primarului Daniel Drăgulin, ca municipiul Călăraşi să aibă propriul său muzeu, începe să devină realitate. In cadrul unei conferinţe de presă, Florin Rădulescu, artizanul acestui proiect, a adus în atenţia opiniei publice paşii care s-au făcut, în ultimele luni, pentru  punerea în funcţiune a Muzeului Municipiului […]