Actualitatea de Calarasi

O fetiţă de 4 ani victima unui accident rutier, în municipiul Călăraşi

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

accident fotoÎn dimineaţa zilei de luni,14 iulie, la ora 8,10, a avut loc un accident rutier în Călăraşi, soldat cu o victimă, o fetiţă în vârstă de 4 ani. La intersecţia străzii Năvodari cu strada Panduri, din municipiul Călăraşi, N. Nicoleta, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Cielo, a intrat în coliziune cu un Logan, condus de D.Ştefan, în vârstă de 63 de ani.

Conducătoarea auto nu acordat prioritate autoturismului Logan ce se deplasa pe sens prioritar şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate şi  a fost rănită o fetiţă de 4 ani, pasageră în autoturismul Cielo, ce a fost transportată la spital. In urma controlului efectuat, fetiței i-a fost imobilizată mana dreapta, aceasta prezentând și vânătăi pe față, din cauza impactului care a dus la izbirea mașinii de un stâlp.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Conducătoarei N.Nicoleta i-a fost întocmit dosar penal pentră vătămare din culpă.