O carte bisericească furată l-a băgat în arestul poliției

carte bisericeasca 1Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi au identificat, cu operativitate, pe un tânăr de 17 ani, care ar fi sustras bunuri dintr-o locuinţă. Acesta a fost reţinut ieri, pentru 24 de ore.

Cercetările efectuate ca urmare a sesizării, în seara de 18 aprilie 2015, a furtului a două laptopuri şi unei cărţi bisericeşti, dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Călăraşi, au condus la identificarea, la scurt timp, a lui T. Florin, de 17 ani, din localitate.

Valoarea prejudiciului produs a fost estimată la 11500 lei, poliţiştii recuperând un laptop şi cartea bisericească veche de la 1985.

La data de 20 aprilie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a persoanei bănuite de comiterea furtului, pe care au depus-o în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Please enter banners and links.

Next Post

9.150 de persoane au mers la ANAF să-și revendice premiul la loteria fiscală. Cât e acum câștigul

mar apr. 21 , 2015
Aproape 9.150 de persoane au depus cereri pentru revendicarea premiilor la prima loterie a bonurilor fiscale organizata in Romania, castigul ajungand astfel la 109 lei, potrivit datelor Ministerului Finantelor centralizate la finele saptamanii trecute.   Cei care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!