În atenția conducătorilor auto din Călărași: Traficul rutier de pe strada Grivița va fi deviat pe Bulevardul Republicii

Print Friendly, PDF & Email

dddddddPrimăria Municipiului Călărași anunță faptul că, potrivit adresei nr. 124/06.04.2015 transmisă de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA București, antreprenorul general al lucrărilor aferent proiectului ”Reabilitarea şi extinderea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare ape uzate în municipiul Călăraşi”, începând cu data de 20.04.2015, pe strada Grivița demarează lucrările de reabilitare a rețelei de apă (lungime 2.500 ml, tronson str. București-Bd. Cuza Vodă) și de extindere a rețelei de canalizare menajeră (lungime 430 ml, tronsoane str. București-str. IL Caragiale, str. Dobrogei-str. Portului și str. Sloboziei-13 Decembrie).

În urma acestora, traficul rutier de pe strada Grivița va fi deviat pe Bulevardul Republicii, soluție comunicată de antreprenor și acceptată de către Biroul Rutier Călărași.

Primul tronson ce va fi închis circulației rutiere va fi cel cuprins între străzile București și IL Caragiale, începând cu data de 22.04.2015.

 

Please enter banners and links.

Next Post

O carte bisericească furată l-a băgat în arestul poliției

mar apr. 21 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi au identificat, cu operativitate, pe un tânăr de 17 ani, care ar fi sustras bunuri dintr-o locuinţă. Acesta a fost reţinut ieri, pentru 24 de ore. Cercetările efectuate ca urmare a sesizării, în seara de 18 aprilie 2015, a […]