Nu vă irosiți votul! Participați la scrutinul din 25 mai!

Print Friendly, PDF & Email

alegeri-europarlamentareMai mulți analiști, editorialiști și lideri de opinie și-au exprimat opțiunea de a acorda un vot de blam clasei politice și mai ales puterii prin neparticiparea la vot. Să fie oare o campanie mascată ? Poate că da… În actualul context politic, absenteismul sau votul irosit pentru partidele mici însemnă, de fapt, un vot acordat PSD pentru că partidele mici sunt slab cotate în sondajele de opinie, astfel, fiind ridicat riscul de a nu atinge pragul de 5% impus de lege pentru a-și putea trimite reprezentanți în PE. Voturile date pentru aceste partide vor fi redistribuite și vor ajunge, în primul rând, către partidul cu cel mai mare număr de voturi, clasat pe primul loc în opțiuni, iar acel partid este PSD.
Românii de bună credință trebuie să știe că, prin absenteism, nu fac altceva decât să sporească puterea celor pe care vor, de fapt, să îi sancționeze. Dacă sunt nemulțumiți de felul în care este condusă țara, dacă doresc să sancționeze acapararea puterii, dacă doresc să descurajeze baronizarea României, cetățenii trebuie să meargă la vot și să aleagă o alternativă, iar PNL este alternativa! Absenteismul nu doar că îndepărtează cetățenii de conducătorii lor, dar le sporesc procentele celor care dețin în acest moment puterea.
Partidul Național Liberal a promovat întotdeauna valorile democratice și a încurajat comportamentele civice. Candidații liberalii la alegerile europarlamentare sunt singurii care au făcut campanie în baza unui program, Manifestul PNL pentru Parlamentul European – Prosperitate Națiune Libertate și nu au golit de conținut această campanie.
Partidul Național Liberal, care pe 24 mai împlinește 139 de la înființare, le propune românilor candidați serioși, a căror activitate în PE este deja recunoscută și apreciată pe plan european. Liberalii sunt EuroCampionii României și singura echipă care asigură continuitate pentru realizarea proiectelor europene în beneficiul românilor.
Partidul Național Liberal, partidul care a modernizat pentru prima oară România, este singurul partid care, în aceste alegeri europarlamentare, a propus un program economic, ce se va dezvolta, în urma dezbaterilor publice, într-un adevărat program de guvernare.
Partidul Național Liberal are soluții pentru o Românie europeană! Veniți la vot pe 25 mai!

Please enter banners and links.

Next Post

Tema întâlnirii de la ADR Sud Muntenia: Gestionarea eficientă a fondurilor structurale

mar mai 20 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat marţi, 20 mai, cea de-a şasea Sesiune de informare destinată Organismelor Intermediare din regiunea Sud Muntenia. Acest eveniment a avut ca scop realizarea unui schimb de experienţă între Organismele Intermediare responsabile de implementarea Programelor Operaţionale în regiunea […]

Te mai poate interesa