Polițiștii de frontieră au salvat un tânăr de la înec

inec1Astăzi, în jurul orei 11.45, membrii echipei de intervenţie ai Biroului Naval din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călăraşi aflaţi la pontonul de acostare situat pe Dunăre la km. flv. 429,8, pe direcţia localităţii Olteniţa au observat pe apă, în aval de ponton, o persoana de sex bărbătesc ce se afla în pericol de înec şi care striga după ajutor. Doi dintre membrii echipei au intervenit de pe mal pentru salvarea persoanei cu mijloacele aflate la ponton, iar echipajul unei ambarcaţiuni a intervenit de urgenţă de pe apă, reuşindu-se astfel salvarea bărbatului din apele fluviului.
Concomitent cu acţiunea de salvare s-a solicitat intervenţia unei ambulanţe şi timp de 10 minute, până la sosirea acesteia, poliţiştii de frontieră marinari au acordat primul ajutor persoanei salvate din apele Dunării.
La sosirea ambulanţei, persoana era deja conştientă, dar acuza dureri toracice.
Ulterior bărbatul a fost identificat ca fiind B. Marius Daniel, domiciliat pe raza judeţului Călăraşi, în vârstă de 33 ani şi în momentul de faţă se află sub supraveghere medicala la spitalul Olteniţa, fiind în afara oricărui pericol.

Please enter banners and links.

Next Post

Nu vă irosiți votul! Participați la scrutinul din 25 mai!

mar mai 20 , 2014
Mai mulți analiști, editorialiști și lideri de opinie și-au exprimat opțiunea de a acorda un vot de blam clasei politice și mai ales puterii prin neparticiparea la vot. Să fie oare o campanie mascată ? Poate că da… În actualul context politic, absenteismul sau votul irosit pentru partidele mici însemnă, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!