Neîngrădirea sau neîngrijirea locului de veci duce la pierderea dreptului de concesiune

Print Friendly, PDF & Email

Primăria municipiului Călărași, prin Administrația Cimitirelor, anunță faptul că, în conformitate cu Regulamentul administrării cimitirelor în municipiul Călărași, aprobat prin HCL 71/2013, persoanele care dețin în concesiune locuri de veci, în cele șase cimitire de pe raza municipiului Călărași (Central, Măgureni, Mircea Vodă, Sf. Anastasia, Sf. Gheorghe și Sf. Lazăr), au obligația:

  • de a împrejmui și marca locul de veci concesionat în termen de șase luni de la atribuirea acestuia
  • de a întreține și a depune gunoiul în locurile special amenajate
  • de a plăti taxele aferente contractelor de concesiune încheiate pentru a evita pierderea dreptului de concesiune a locului de veci.

Reamintim că părăsirea, neîngrădirea sau neîngrijirea locului de veci duce la pierderea dreptului de concesiune.

Persoanele care dețin în concesiune locuri de veci sunt rugate să respecte Regulamentul administrării cimitirelor în municipiul Călărași și să-și verifice actele de concesiune pentru a evita expirarea acestora, precum și situațiile ce decurg de aici.

 

 

Primar Daniel Ștefan Drăgulin

Please enter banners and links.

Next Post

ANAF rambursează TVA, în luna noiembrie, în valoare de 927,84 milioane lei

mie nov. 12 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (A.N.A.F.) rambursează, în luna noiembrie a.c., TVA  în valoare de 927,84 milioane lei. În selecţia lunii noiembrie 2014 au fost cuprinse, în ordinea vechimii, toate deconturile de TVA, soluţionate prin decizii de rambursare înregistrate în baza de date D.N.O.R. până […]

Te mai poate interesa