Moșului

Print Friendly, PDF & Email

St.-Nicolas-Eve-2010De fiecare dată, când se apropie sărbătorile de iarnă îi întrebăm pe cei dragi ce își doresc să primească în dar. Sau, pur și simplu, vrem să îi surprindem noi.

În rândurile de mai jos, am să spun ce mi-aș dori eu să îmi aducă Moșul, pe care îl așteptam cu o foarte mare nerăbdare, încă de mică. Desigur, lucrurile materiale ne par întotdeauna mai la îndemână, lăsându-le pe cele mai puțin palpabile să aștepte. Tocmai de aceea, îmi dezleg azi băierile inimii și zic: mi-ar plăcea să inversez clepsidra timpului și să o fac să mi-i aducă mai aproape, fie și pentru câteva momente, pe cei dragi pe care i-am pierdut. Să trăiesc magia zâmbetului oferit de fiica mea, în fiecare moment, oricât de greu sau ușor ar fi. Să fiu sănătoasă, cât să pot fi un sprijin pentru cei dragi. Să îmi recapăt încrederea în cei în care mi-am pierdut-o, pentru că toți putem greși. Să fiu iertată la rândul meu, pentru că fiecare avem slăbiciunile noastre. Să reușesc să țin deoparte, și de acum înainte, sentimentele de ură și invidie, care nu m-au atins vreodată. Să pot transmite suficientă energie și celor care simt că nu au puterea să meargă mai departe. Să fac gesturi bune, fără ca măcar să mi le propun. Să nu fiu o povară pentru nimeni, doar din ambiții personale.

Să am înțelepciunea de a înțelege tot ce îmi oferă viața, luând părțile bune, iar restul să îl includ la capitolul: experiență de viață!

Miracolul nu trebuie să îl așteptăm din afară. Este în fiecare dintre noi! Cu echilibru, speranță și bucuria de a trăi, vom ajunge să trăim magia momentului mult așteptat. Visele pot fi împlinite! Eu deja simt asta…E decembrie. Sărbători Fericite!

 

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Moş Nicolae a făcut minuni pentru clasa pregătitoare ,,Buburuzele” de la Liceul Danubius

vin dec. 5 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Joi, 5 decembrie, dimineaţa, prichindeii de la clasa pregătitoare ,,Buburuzele” din Liceul Danubius sunt veseli şi gălăgioşi. În ochii lor, puteai citi acel sentiment de nelinişte, ştiind că li se pregăteşte o frumoasă surpriză. Într-un colţ, buna lor învăţătoare, Nicoleta Candoi meştereşte cu câţiva colegi, […]