Moş Crăciun a venit cu desaga plină de daruri la copiii de la CSSCHS Călăraşi

Complexul de Servicii Sociale pentru Copiii cu Handicap Sever(CSSCHS) Călăraşi a îmbrăcat, în aceste zile, straie de sărbătoare.  Tradiţionalul brad a fost îmbodobit, iar copiii, alături de personalul din instituţie au aşteptat, cu multă emoţie pe Moş Crăciun.  Pentru că au fost cuminţi şi buni, Moş Crăciun a venit cu desaga plină de daruri, pentru a le oferi.  În semn de recunoştinţă, copiii din cadrul CSSCHS, sprijiniţi şi îndrumaţi de educatorii lor, au pregătit o serbare deosebită, cu poeziile, colindele şi cântecele dragi copilăriei lor. Pentru câteva momente,  centrul a fost învăluit  de ritmul suav al colindelor( „Astăzi s-a născut Christos”, ” Îngerii şoptesc”). Iar poeziille cu tematică specifică iernii(Fulg de nea, Când vine iarna,”Înger”)  i-au încântat pe cei prezenţi. De asemenea, copiii înbrăcaţi în frumoase costume  de poveste au stârnit ropote de aplauze, când au prezentat sceneta ,,Albă ca Zăpada”.

Şefa  coordonator a CSSCHS, Daniela Arbagic a ţinut să mulţumească tuturor celor care au contribuit la reuşita aceste serbări . ”Mulţumesc, în primul rând, copiilor care au depus un efort susţinut, pentru a prezenta acest moment artistic deosebit. Mulţumesc , de asemenea, educatorilor, fără de care, reuşita acestei acţiuni nu ar fi prins contur, precum şi întregului personal al instituţiei noastre. Tuturor vă urez sărbători fericite.”, a spus Daniela Arbagic.

În cadrul aceleiaşi acţiuni au prezentat un frumos colaj de cântece şi colinde,  fetiţele  de la Complexul de Servicii Comunitare SERA.  La această deosebită acţiune au participat Lavinia Grosu, directorul adjunct din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială pentru Protecţia Copilului Călăraşi, împreună cu alţi reprezentanţi ai acestei instituţii, precum şi Emil Muşat, directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean Călăraşi .  De asemenea, au participat şi colegii copiilor alături de  la profesorii  lor de la clasele de învăţământ special de la Şcoala Gimnazială “Carol 1”, din Călăraşi.

Copiii au oferit, tuturor celor prezenţi, felicitări confecţionate de ei şi de educatorii lor.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Consilierii județeni au votat eliberarea din funcție a managerului Alina Jipa

joi dec. 22 , 2016
Ultima ședință a Consiliului Județean Călărași, din acest an, a venit cu aprobarea proiectului de hotărâre privind eliberarea din funcție a managerului Centrului Cultural Județean, Alina Jipa. Principalele lucruri imputate managerului au fost: prejudicierea imaginii instituției și faptul că nu a pus la dispoziția echipei de control, desemnată de președintele […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!