Călărași/ Programul, pe ore, în ,,orășelul lui Moș Crăciun”

Print Friendly, PDF & Email

Programul copiilor cu Mos Craciun  este unul special. Ei urmeaza sa se bucure de prezenta lui Mos Craciun, atat pe 24, cat si pe 25 decembrie, si vor vizita, impreuna cu Mos Craciun, cu Spiridusii si cu Craciunitele, casuta spiridusilor, casuta lui Rudolf si casuta lui Mos Craciun.

In toate aceste casute, copiii vor gasi suveniruri, dulciuri, fluturasi cu povestile spiridusilor si a renului Rudolf, iar in casuta lui Mos Craciun copiii vor primi cadouri si vor avea posibilitatea sa-i scrie Mosului o scrisoare, pe care o vor pune in cutia postala, special amenajata.

Mosul va citi aceste scrisori si va alege cativa copii, care vor urca pe scena, ii vor spune poezii si vor primi cadouri, daca au fost cuminti.


Pe langa aceste surprize, copiii se vor putea bucura de jocurile si concursurile desfasurate pe parcursul zilei de ajutoarele lui Mos Craciun, de spiridusi, craciunite, mascote, etc.

Programul pentru zilele de 24 si 25 decembrie 2016, în orăselul lui Moș Crăciun, organizat în Piața Prefecturii, este următorul:

10:00 – 12:00 Radioul lui Mos Craciun
15:00 – 16:30 Radioul lui Mos Craciun
16:30 – 17:00 Vizitarea Casutei Spiridusilor
17:00 – 17:30 Vizitarea Casutei lui Rudolf
17:30 – 18:00 Vizitarea Casutei lui Mos Craciun
18:00 – 18:30 Cadouri oferite pe scena de Mos Craciun

18:30 – 22:30 Recitaluri artisti consacrati


 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Moş Crăciun a venit cu desaga plină de daruri la copiii de la CSSCHS Călăraşi

mie dec. 21 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Complexul de Servicii Sociale pentru Copiii cu Handicap Sever(CSSCHS) Călăraşi a îmbrăcat, în aceste zile, straie de sărbătoare.  Tradiţionalul brad a fost îmbodobit, iar copiii, alături de personalul din instituţie au aşteptat, cu multă emoţie pe Moş Crăciun.  Pentru că au fost cuminţi şi buni, […]