Mesajul primarului Daniel Ștefan Drăgulin cu ocazia Zilei Naționale

Print Friendly, PDF & Email

primarul dragulinDragi călărășeni,

La  96 de ani de la Marea Unire ce a avut loc la 1 Decembrie 1918, trăim un moment de sărbătoare, unitate și patriotism al unui popor ce a avut şi are valori care merită cinstite. Anul acesta este și un moment în care trebuie să reflectăm asupra prezentului, să ne aducem aminte că Marea Unire a fost rodul voinței poporului. Să dovedim că prin solidaritate civică, responsabilitate patriotică, și, nu în ultimul rând, prin eforturile noastre personale, suntem capabili să transmitem mai departe, generațiilor viitoare, noi mesaje în spiritul celor care au animat generația Marii Uniri!

Îi aștept pe toți călărășenii să celebrăm împreună Ziua Națională, pe 1 Decembrie, începând cu ora 11:00, în tradiționalul loc, din zona Orizont.

La mulți ani, România! La mulți ani, români! La mulți ani, călărășeni!

 

Primar Daniel Ștefan Drăgulin

Please enter banners and links.

Next Post

La mulți ani, România!

lun dec. 1 , 2014
Putem lucra la o Românie a lucrului bine făcut, iar pe parcurs, să ne oferim momente în care să fim și mândri de ceea ce am realizat. Putem depăși bariere, putem trece curente potrivnice, ne putem ridica, pentru că așa au procedat și înaintașii noștri în anii de grație 1859, […]